29 maart Kom naar het NBCC Brexit Forum met o.a. Sigrid Kaag, Hans de Boer en CEO's van Heineken en StenaLine

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Den Haag

World Forum
Churchillplein 10
2517 JW Den Haag

Het uur van de waarheid komt steeds dichterbij: het Verenigd Koninkrijk verlaat de Europese Unie op 29 maart 2019. Graag nodigen wij u uit voor het Brexit Event: ‘Brexit: One Year to Prepare’, precies 1 jaar voor deze datum - op 29 maart 2018.

Vooraanstaande experts spreken over de laatste ontwikkelingen en delen hun kennis en tools, zodat u zich goed kan voorbereiden.

Blijf op de hoogte en bereid u goed voor

Er is nog wat onduidelijk bij de Brexit-onderhandelingen tussen de EU en het VK. Van de eerste onderhandelingsfase tot afspraken over een transitie-periode. Tijdens dit evenement hoort u de laatste stand van zaken en wat deze ontwikkelingen kunnen betekenen voor uw bedrijf. De sprekers geven u duidelijk advies en tips om u goed voor te bereiden op Brexit.

Waar maakt u zich zorgen over? Laat het horen

U krijgt de kans om uw zorgen en prioriteiten te delen met belangrijke besluitvormers. Vraag vooraanstaande experts op het gebied van Brexit om advies. ‘Work for the best, prepare for the worst’, is daarbij ons motto.

De voertaal van het evenement is Engels.

Het NBCC Brexit Forum wordt georganiseerd door NBCC, het ministerie van Buitenlandse Zaken, VNO-NCW en MKB Nederland.

Aanmelden

Het volledige programma met alle sprekers vindt u op www.nbcc.co.uk.

Meld u aan vóór 27 maart 2018. Het aantal plaatsen is beperkt.