14 november Brexit, deal or no deal - evofenedex bijeenkomst

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-

evofenedex Zoetermeer

Deal or no deal? evofenedex staat 14 november voor je klaar bij de bijeenkomst “Brexit, deal or no deal” om je te up-to-date te houden en concreet te begeleiden bij de voorbereiding voor de export met het Verenigd Koninkrijk. Voorbereiding op de brexit is immers geen advies meer, maar bittere noodzaak.

De laatste ontwikkelingen en definitieve uitkomsten van Brexit kunnen niet beter uitgelegd worden dan door Jochem Sprenger, directie internationale marktordening en handelspolitiek van het ministerie van Buitenlandse Zaken en verantwoordelijk voor het toekomstige handelsakkoord tussen de EU en het VK. Vervolgens vertelt Michiel van Veen, Director Supply Chain & Operations bij Royal Lemkes, hoe hij zich heeft voorbereid op Brexit.

Na het bezoeken van deze bijeenkomst is de noodzaak van Brexit voorbereiding duidelijk en heb je de eerste stappen gezet in de plannen hiervoor.

Meld u aan op de website van evofenedex.

Programma

15:00 – 15.30     Ontvangst registratie

15.30 – 15.40     Welkom

15.40 – 16.30     Jochem Sprenger, Directie internationale marktordening en handelspolitiek van het ministerie van Buitenlandse Zaken en verantwoordelijk voor het toekomstige handelsakkoord tussen de EU en het VK

16.30 – 17.00     Michiel van Veen, Operations & Supply Chain Director bij Royal Lemkes

17.00 – 18.00     Expertsessies met evofenedex-adviseurs en borrel

Deelname

Prijs: € 99,00
Ledenprijs: € 0,00