23 september Speciale Brexit-buddy sessie voor ondernemers

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
Den Haag

Malietoren, Bezuidenhoutseweg 12, Den Haag

MKB-Nederland, VNO-NCW, RVO.nl, EZK en tal van partners organiseren op maandagmiddag 23 september een praktische Brexit-buddy sessie waar mkb-bedrijven met al hun vragen terecht kunnen bij experts. De sessie vindt plaats in Den Haag en is gratis toegankelijk.

Het idee achter een Brexit-buddy sessie is dat experts van (grote) bedrijven (PostNL, PWC, etc.) en instellingen als de douane, NBCC, RVO.nl, NAK tuinbouw, evofenedex, NVWA en AWVN praktisch advies geven aan ondernemers over Brexit en wat je moet doen om goed voorbereid te zijn. Ook zal een vertegenwoordiger van VNO-NCW en MKB-Nederland de huidige situatie kort schetsen.

Meer informatie en het programma vindt u op HulpBijBrexit.nl.