02 februari Themaspreekuur: Douane-, fytosanitaire en veterinaire formaliteiten

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Doet u zaken met het Verenigd Koninkrijk? Dan heeft u sinds 1 januari te maken met nieuwe regels. Daarom organiseert Brexitloket 5 online spreekuren waarbij steeds één onderwerp centraal staat. Experts van de Rijksoverheid én uit het bedrijfsleven staan klaar om tijdens interactieve sessies uw vragen te beantwoorden.

Stel uw vragen over douaneformaliteiten

Als u goederen importeert of exporteert heeft u sinds 1 januari te maken met douane- en sanitaire en fytosanitaire (SPS) formaliteiten. Tijdens het spreekuur beantwoorden experts van de Douane en NVWA vragen over onder meer douaneaangifte, vooraangifte , importprocedures en exportcertificaten voor dierlijke en plantaardige producten. En waar u aan moet denken als uw zending voor Ierland of Noord-Ierland over Brits grondgebied wordt vervoerd.