04 februari Themaspreekuur: Oorsprongseisen

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Doet u zaken met het Verenigd Koninkrijk? Dan heeft u sinds 1 januari te maken met nieuwe regels. Daarom organiseert Brexitloket 5 online spreekuren waarbij steeds één onderwerp centraal staat. Experts van de Rijksoverheid én uit het bedrijfsleven staan klaar om tijdens interactieve sessies uw vragen te beantwoorden.

Stel uw vragen over oorsprongseisen

Wilt u liever geen invoerrechten betalen over uw producten? Dan is het voor u belangrijk om te kijken hoe u gebruik kunt maken van de afspraken die de EU en het VK hebben gemaakt. Een van de voorwaarden om geen invoerrechten te betalen is dat uw goederen voldoen aan de eisen van preferentiële oorsprong. Tijdens dit spreekuur kunt u met uw vragen over oorsprongseisen terecht bij experts van de Douane en KVK.