09 februari Themaspreekuur: Dienstverlening en zzp'ers

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Doet u zaken met het Verenigd Koninkrijk? Dan heeft u sinds 1 januari te maken met nieuwe regels. Daarom organiseert Brexitloket 5 online spreekuren waarbij steeds één onderwerp centraal staat. Experts van de Rijksoverheid én uit het bedrijfsleven staan klaar om tijdens interactieve sessies uw vragen te beantwoorden.

Stel uw vragen over Brexit, dienstverlening en werken als zzp'er

Werkt u als zzp’er regelmatig in het VK? Brexit heeft gevolgen voor lopende én nieuwe contracten. Waar moet u rekening mee houden? Hoe zit het met btw? En wat als u gereedschappen wilt meenemen? U kunt uw vragen stellen aan de expert van accounts- en advieskantoor PwC.