11 februari Themaspreekuur: Werken en Brexit

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Doet u zaken met het Verenigd Koninkrijk? Dan heeft u sinds 1 januari te maken met nieuwe regels. Daarom organiseert Brexitloket 5 online spreekuren waarbij steeds één onderwerp centraal staat. Experts van de Rijksoverheid én uit het bedrijfsleven staan klaar om tijdens interactieve sessies uw vragen te beantwoorden.

Stel uw vragen over personeel en Brexit

Sinds 1 januari is er geen vrij verkeer van personen meer tussen de EU en het VK. Dat heeft gevolgen als u in het VK wil werken of Brits personeel in dienst heeft. En hoe zit het als u uw personeel voor een tijdelijke klus naar het VK stuurt? Experts van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en het Ministerie van Buitenlandse zaken beantwoorden uw vragen.