16 februari Themaspreekuur: e-Commerce en webshops

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Doet u zaken met het Verenigd Koninkrijk? Dan heeft u sinds 1 januari te maken met nieuwe regels. Daarom organiseert Brexitloket 5 online spreekuren waarbij steeds één onderwerp centraal staat. Experts van de Rijksoverheid én uit het bedrijfsleven staan klaar om tijdens interactieve sessies uw vragen te beantwoorden.

Stel uw vragen over Brexit, e-Commerce en webshops

Heeft u een eigen webwinkel of verkoopt u producten via platforms als Etsy of Amazon? Dat is sinds 1 januari een stuk ingewikkelder. Want hoe kunt u het beste btw in het VK terugvragen? Heeft u een Brits EORI-nummer nodig? En hoe maakt u gebruik van het akkoord om te voorkomen dat u invoerrechten moet betalen? Tijdens dit spreekuur beantwoorden experts van de Nederlandse ambassade in Londen, de Douane en uit het bedrijfsleven uw vragen.