Doe mee met een onderzoek naar de effecten van Brexit

Doet u zaken met het Verenigd Koninkrijk? Dan vragen wij u mee te doen met het onderzoek naar de effecten van Brexit. Het onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Kantar Public (vroeger TNS NIPO), op verzoek van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Brexit puzzel

Waarom dit onderzoek?

Terwijl de EU en het Verenigd Koninkrijk nog volop onderhandelen over Brexit, wil de Rijksoverheid duidelijker in beeld krijgen waar u als ondernemer behoefte aan heeft. Wat willen ondernemers die met Brexit te maken krijgen precies weten? We gebruiken de resultaten van het onderzoek u beter te kunnen informeren, tijdens de mogelijk onzekere tijden die eraan komen.

Heeft u interesse ? Doe dan mee aan het onderzoek.

En vraag andere ondernemers ook mee te doen.

Als onafhankelijk onderzoeksbureau is Kantar Public gebonden aan strikte privacyregels. De antwoorden van deelnemers worden niet op persoonsniveau gerapporteerd. Daardoor blijft deelname anoniem.

Worst case scenario

Eind 2017 heeft Kantar Public al een onderzoek gedaan naar de verwachtingen van Brexit onder het bedrijfsleven. Daaruit bleek onder anderen dat 60% van de bedrijven rekening houdt met een worst case scenario. In dat scenario verlaat het VK de EU in maart 2019, zonder afspraken over het vervolg.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over het onderzoek ? Neem dan contact op met:

Manuel Kaal
Kantar Public
E: manuel.kaal@kantarpublic.com
T: 020 5225 372

Het ministerie van Buitenlandse Zaken en Kantar Public danken u bij voorbaat voor uw hulp.