BankenBrexit: nieuwe website over Brexit en uw bankzaken

Wat zijn de gevolgen van Brexit op uw bankzaken? Blijven Nederlandse banken bij een ‘no-deal’ diensten verlenen in het Verenigd Koninkrijk? Op deze vragen en meer krijgt u antwoord op BankenBrexit.nl, de nieuwe website van de Nederlandse Vereniging van Banken.

City of London

City of London

BankenBrexit.nl is een informatief platform. U vindt er algemene informatie over Brexit en de gevolgen voor onder meer het zakendoen met toeleveranciers en klanten, transacties en wisselkoersrisico’s.

Voorbereiding van de banken

Op het platform leest u ook meer over de manier waarop de Nederlandse banken zich hebben voorbereid op (een no-deal) Brexit. De bankensector is goed voorbereid, om te zorgen dat de dienstverlening zonder onderbrekingen door kan gaan.

Lees meer

Bezoek BankenBrexit.nl