Nikon focust zich op Brexit

De Japanse cameraproducent Nikon doet er alles aan om gevolgen van Brexit te beperken en leveringen te garanderen. Hoewel er nu een overgangsperiode is tot en met 31 december, is een goede voorbereiding geen verspilde moeite. Grensformaliteiten komen er sowieso en de mogelijkheid dat de EU en het Verenigd Koninkrijk helemaal geen afspraken kunnen maken bij de onderhandelingen (alsnog een no deal-Brexit) is er nog steeds.

Nikon gebruikte de Brexit Impact Scan om zich voor te bereiden en geeft mkb’ers tips vanuit hun ervaring. "Nikon-lenzen staan bekend om scherpte en kwaliteit, maar door alle veranderingen die eraan komen met Brexit had ik wel eens moeite om alles scherp te krijgen", zegt Stef van Haaren van Nikon. Lees het volledige interview.

Stef van Haaren - Nikon