Vragen over Brexit? Evofenedex lanceert Brexit-spreekuur voor Nederlandse bedrijven

Veel bedrijven zitten met vragen over Brexit. Ondernemersvereniging evofenedex lanceert daarom het Brexit-spreekuur voor het mkb. Elke dinsdag en donderdag kunt u hier tussen 10.00 en 12.00 met al uw vragen over de impact van Brexit op handel en logistiek terecht. U hoeft geen lid te zijn van evofenedex. Het spreekuur is gratis en gaat via Microsoft Teams.

Europese vlag bij Downing Street

Veranderingen vanaf 1 januari 2021

Het Verenigd Koninkrijk heeft de overgangsperiode voor Brexit niet verlengt. Dat betekent dat er vanaf 1 januari 2021 een aantal dingen gaan veranderen. Zo keert bijvoorbeeld de douane weer terug. Zorg dat u goed voorbereid bent, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Doe de Brexit Impact Scan of maak gebruik van de uitgebreide Brexit-checklist van evofenedex.