Terugkijken: Voorbereiden op nieuwe regels tussen de EU en het VK: wat kan ik doen?

Zakendoen met het Verenigd Koninkrijk verandert vanaf 1 januari 2021 ingrijpend. Als de Brexit overgangsperiode afloopt wordt dit voor een grote groep ondernemers de eerste keer dat zij zaken doen buiten de EU. De Rijksoverheid organiseerde dinsdag 29 september daarom het webinar: Voorbereiden op nieuwe regels tussen de EU en het VK: wat kan ik doen?

Kijk het webinar terug

Djoeke Adimi, readiness coördinator bij Taskforce VK, Jochem Wiers, hoofd Taskforce VK en Leendert-Jan Visser, directeur van MKB-Nederland praten u onder begeleiding van Tom Jessen bij over de huidige stand van zaken in de onderhandelingen en de voorbereidingen van de overheid. Aan de hand van concrete voorbeelden krijgt u uitleg hoe u zich het beste kunt voorbereiden, zodat u na afloop precies weet wat u nog moet regelen.