VK helpt Nederlandse ondernemers met logistieke ruimte in VK

Sinds 1 januari is zakendoen met het Verenigd Koninkrijk een stuk ingewikkelder en is de vraag naar logistieke ruimte in het VK enorm toegenomen. Als u bijvoorbeeld regelmatig exporteert naar het VK kan het voordelig zijn om lokale opslagruimte te hebben. Maar waar moet u allemaal aan denken? 

Webinar Finding Warehouse Space in the UK

Het Britse ministerie van Handel helpt Nederlandse bedrijven met het vinden van de juiste logistieke ruimtes in het VK. Om meer te vertellen over de mogelijkheden organiseert de ambassade op 21 april een webinar. Van contractregelgeving tot het daadwerkelijk vinden van opslagruimte,  het komt allemaal voorbij. 

Programma

  • Opslagruimte vinden in het VK - Disha Sharma, DIT Midlands
  • Opslag in de 'Golden Triangle' - Richard Cook, SEMLEP
  • Transacties met commercieel onroerend goed - Daniel York, Herrington Carmichael
  • Logistieke contracten - Mark Chapman, Herrington Carmichael
  • Dynamiek van de vastgoedmarkt en casestudy - Kevin Mofid, Savills
  • Hoe de DIT kan helpen - Maurits Favier, DIT Den Haag