Meld u aan voor het KVK webinar: hoe importeer je nu uit het VK?

Door Brexit is het Verenigd Koninkrijk (VK) nu een land buiten de EU. Voor zakendoen met het VK gelden daarom sinds 1 januari andere regels. Ook als het op importeren aankomt. De KVK organiseert daarom het webinar Hoe importeer je nu uit het VK? 

Stel uw vragen tijdens de interactieve sessie

Zo heeft u bijvoorbeeld sinds dit jaar te maken met douaneverplichtingen. Tijdens het gratis interactieve Live Event van de KVK vertellen experts u wat er bij komt kijken als u goederen uit het VK importeert. 

Want welke regels zijn er en hoe kunt u hier aan voldoen? Een goede voorbereiding en kennis van de regels voorkomt oponthoud aan de grens. Naast de regelgeving gaat het webinar ook in op de praktijk en deelt een ondernemer praktijkvoorbeelden en ervaringen met importeren uit het VK. Bovendien kunt u uw vragen stellen aan een panel van deskundigen van de KVK. 

Kliffen en haven van Dover

Programma

Tijdens het webinar komen de volgende onderwerpen sowieso aan bod:

  • invoerrechten en btw
  • producteisen en productaansprakelijkheid
  • inklaring, procedure en kosten
  • leveringscondities (Incoterms®)
  • verschil tussen import via pakketdienst of beroepsgoederenvervoerder