30 december Brexit en de nieuwe EU-VK deal

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Na lang onderhandelen is er eindelijk een deal tussen de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk. Op 1 januari gaat het nieuwe akkoord in en eindigt de Brexit-overgangsperiode.  Maar wat betekent dit in de praktijk voor u als ondernemer? De Rijksoverheid organiseert daarom 30 december het webinar Brexit en de nieuwe EU-VK deal.

Laat u bijpraten over de Brexitdeal

Tijdens het webinar geeft Djoeke Adimi, readiness coördinator van de Taskforce VK bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken, uitleg over het nieuwe akkoord. Ook experts van de Douane, de Nederlandse ambassade in Londen, Kamer van Koophandel, Belastingdienst, Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit en het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit sluiten aan. In het webinar proberen we zoveel mogelijk van uw vragen te beantwoorden. U kunt uw vraag hiervoor van tevoren insturen als u zich aanmeldt. Want ondanks de deal wordt zakendoen met het VK vanaf 2021 een stuk lastiger.